Club van 50 logo 4De Club van 50 is een initiatief voor mensen die iets extra's willen geven om de financiële positie van Blue Drakes te steunen en hierdoor nieuwe omzetstromen te genereren voor de vereniging. Zo kunnen er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Denk daarbij aan het jaarlijkse oliebollentoernooi, de club barbecue en leuke teamuitjes, maar ook aan zaken zoals de aanschaf van nieuwe tenues, extra ballen en andere materialen.

De club van 50 is bedoeld voor mensen die zich betrokken voelen bij Blue Drakes en een warm hart toedragen aan Blue Drakes en zoals gezegd een bijdrage willen en kunnen leveren. Dit geldt voor iedereen die zich verbonden voelt met Blue Drakes zoals ouders, leden en oud-leden.

Een lidmaatschap van de Club van 50 loopt voor 12 maanden, deze gaat in op de eerstvolgende 1 september of 1 januari, zodra u € 50,00 heeft gedoneerd aan de Club van 50. Deze financiële ondersteuning kan Blue Drakes goed gebruiken.

Wat krijg je ervoor terug? Allereerst natuurlijk een goed gevoel, omdat je Blue Drakes extra ondersteunt (en dat is altijd welkom!) . Daarnaast krijg je ‘eeuwige’ roem, omdat jouw naam op de site komt te staan op de Club van 50 lijst en als dank voor deze extra steun krijgt u éénmalig uw eigen Blue Drakes: Club van 50 T-shirt!

Is je interesse gewekt, en wil je ook wat extra’s bijdragen, meld je dan nu aan en neem contact op met Koen Hijzelendoorn (Bel / Whatsapp 06-25239163 of mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)